This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

divendres, 27 de juny del 2014

Els Palistes Banyolins finalitzen la Segona Jornada de l'Europeu amb una 6ena Posició en K4 1000

Des d'ahir fins diumenge, Mantes (França) acull l'Europeu de pista de piragüisme per a les categories juvenil i Sub23. Per participar-hi s'havia d'obtenir la plaça en les copes d'Espanya que es van disputar durant l'Abril i el Maig i tres palistes de Banyoles van aconseguir-la: Pol Busquets, Lluís Darné i Laia Pèlachs (palista cadet que competeix com a juvenil).

Els primers en competir van ser Pol Busquets i Lluís Darné que, juntament amb Francisco Bermejo i Jacobo Gomez, participaven en el K4 1000. El dijous van disputar l'eliminatòria on van aconseguir la plaça directa per la Final A que s'ha disputat aquesta tarda. Els 4 espanyols han aconseguit la 6ena posició a la Final.
Resultats Eliminatòria

Resultats Final A


La següent prova amb participació banyolina va ser la del K2 500 on també van remar Pol Busquets i Lluís Darné. El K2 va aconseguir la 4a posició a l'eliminatòria i, per tant, es van classificar per la Semifinal que es disputarà demà Dissabte a les 10.05.
Resultats Eliminatòria
 A les 17.30 va arribar el torn de Laia Pèlachs que participa en K4 500 juntament amb Irene Miras, Gael Fernandez i Mirella Vazquez. Van disputar l'eliminatòria i van quedar 6enes, per la cual cosa van obtenir la plaça per la Semifinal que es diputarà demà dissabte a les 10.20.
Resultats Eliminatòria

Els palistes banyolins estan fent molt bon paper i segur que ho acabaran d'arrodonir amb els dos dies que resten de campionat. Desitjar-los molta sort i molts ànims a tots!

K4 1000 Home Juvenil (Bermejo, Busquets, Darné i Gomez)


K2 500 Home Juvenil (Busquets i Darné)