This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 14 d’abril del 2014

Èxit del II Trofeu Ciutat de Banyoles per Relleus

Dissabte passat, després de la 3ª Prova del Programa 2020, es va disputar el II Trofeu Ciutat de Banyoles per Relleus. Aquesta prova era una gran novetat, ja que l'any passat es va disputar amb K4. Al ser una novetat, hi havia el risc de que la participació fos baixa, però no va ser així. La prova la van disputar palistes de tots els clubs de Catalunya (Banyoles, Castelldefels, Lleida, Xino-Xano i Balaguer), que van oferir un gran espectacle a tot el públic.
El format de la prova era molt innovador, ja que els palistes havien de donar voltes a un circuit que es podia observar perfectament des de davant de les instal·lacions del CNB i, quan volguéssim, baixar de la piragua, entregar-la al company, juntament amb el peto del dorsal, i aquest continuar remant. S'havien de fer 4 canvis d'aquests com a mínim durant els 45 minuts de la prova. 
A més a més, hi havia una meta volant: el primer equip de cada categoria (masculina, femenina, mixta i veterana) que acabés el porteig de la primera volta, guanyava un pernil gentilesa de Rafael Baró. Els guanyadors de la meta volant en categoria mixta van ser Josep Caixàs i Cèlia Castro (CNB), en categoria masculina Goyo Vicente i Francisco (Castelldefels) i en categoria femenina Carla Surina i Anna Valderas (CNB).
En la classificació final hi van haver varis problemes en la definició dels resultats, però tot i això els possibles resultats van ser:

Categoria Masculina:
1. Pere Serrat i Josep Sánchez (CNB)
2. Sergi Reverter i Daniel Maroto (CNB)
3. Altaïr Chinchilla i Marc Serra (CNB)

Categoria Femenina:
1. Martina Cruz i Ester Campanales (Castelldefels)
2. (Castelldefels)
3. Anna Valderas i Carla Surina (CNB)

Categoria Mixta:
1. Josep Caixàs i Cèlia Castro (CNB)
2. Albert Liberal i Flor Comparato (Castelldefels)
3. Pol Busquets i Sara Villanova (CNB)

Categoria Canoes:
1. Sebastià Suarez i Ruben Cobos (CNB)
2. Climent Palmada i Jaume Plana (CNB)

Categoria Veterans:
1. Joanet Vidal i Miquel Vilanova (CNB)
2. (Balaguer)
3. (Castelldefels)