This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 21 de setembre del 2013

Albert Martí i Altaïr Chinchilla Medalla de Bronze al Mundial de Marató

Aquest cap de setmana, la ciutat danesa de Copenhaguen està acollint el Campionat del Món de Marató. Uns dels participants a aquest mundial han sigut l'Albert Martí i l'Altaïr Chinchilla, que aquest matí han participat en la categoria del K2 Home Juvenil.
Els dos banyolins van aconseguir la plaça pel mudial quan, el passat 18 d'Agost van imposar-se a la resta de participants de l'Estat en el Campionat d'Espanya que es va disputar a Banyoles.

Aquest matí, concretament a les 9.30, es donava la sortida on hi prenien part els vigents campions d'Espanya de la modalitat i que els havia de dur a fer 5 voltes grans i una de petita, en total 21,5 Km. El K2 banyolí ha ocupat sempre les posicions capdavanteres de la regata, sempre acompanyats per dos K2 húngars i un de danès. Durant les primeres voltes de la cursa, els banyolins, els húngars i els danesos s'han escapat de la resta de participants, però en les voltes finals, les embarcacions que venien en el grup perseguidor els han atrapat per així els espectadors poder gaudir de valent amb un últim porteig final molt emocionant. Però, a la sortida d'aquest últim porteig, un dels K2 húngars ha volcat, permetent així que els danesos s'escapessin sols, perseguits pels húngars i els banyolins.
La victòria final ha sigut pel K2 Danès format  per Casper Pretzmann i Morten Graversen (1:28'57), la medalla de plata pels húngars Andras Gere i Erná Berezvay (1:29'12) i la medalla de Bronze pels Banyolins Albert Martí i Altaïr Chinchilla (1:29'14).

Els banyolins han estat acompanyats durant el viatge pel tècnic de la secció Albert Corominas, qui els ha aconsellat abans de la competició i els ha animat durant aquesta. S'ha de dir que els banyolins han estat molt concentrats durant la competició i gairebé no han comés cap error.

Els que avui entrenaven a les 9.30, s'han saltat la sessió d'entrenament i a través d'una pantalla que han muntat a la sala de socis de les instal·lacions del CNB, han animat als banyolins i han disfrutat amb la competició.

Com que la federació Espanyola de Piragüisme no ha pagat res del cost del desplaçament fins a Copenhaguen, els banyolins han posat a la venda unes samarretes per a poder aconseguir financiar el viatge. Trobareu més informació sobre les camisetes a l'hangar de la secció.