This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 19 d’agost del 2013

El Club Natació Banyoles sotscampió d'Espanya en Marató

Avui era el torn per les embarcacions dobles en el segon dia de competicions al Campionat d’Espanya de Piragüisme en la modalitat de Marató. La jornada s'ha iniciat amb el K2 veterà a les 9h i competien sobre una distància de 21,5km amb 5 porteigs davant les instal•lacions del Club Natació Banyoles, hi han pres part els locals Joanet Vidal i Jordi Quer que després d'una dura regata han finalitzat en 9ª posició.

Han pres part de la segona tanda de sortides els K2 juvenils, on s'ha demostrat el bon estat de forma dels esportistes amb dues embarcacions banyolines composades per l'Albert Martí i l'Altair Chinchilla, En Pau Tubert i l'Ofir Chinchilla i una embarcació mixte formada pel local Pol Busquets i en Fernando Abedul de Huelva. Des de la primera volta les tres embarcacions han liderat la prova juntament amb les embarcacions de Solares-Abanades i Plaza-Garcia.

A l'últim porteig l'Albert i l'Altair han demostrat la seva superioritat física deixant enrere el grup perseguidor i escapant-se per enfilar l'ultima volta de 1500 metres sense donar opcions als rivals i així fer-se amb la medalla d'or, els seus companys Busquets-Abedul no han pogut aguantar el ritme i han arribat quarts i l'embarcació d'en Tubert-Chinchilla desens.

La prova reina ha estat el K2 Senior Masculí, que tot i no comptar amb participació banyolina ha aplegat a un nombrós públic que no s'ha volgut perdre una de les regates més disputades del Campionat on estava en joc la classificació pel Campionat del Món d'aquest mes de Setembre a Copenhage. La prova ha estat molt disputada entre els Actuals Campions del Món Alonso i Merchán que han lluitat frec a frec durant tota la competició amb els guanyadors del Sella Bouzan i Fiuza finalment en els últims metres la victòria s'ha decidit per Alonso i Merchán.

Pel que fa a la classificació per clubs el Club Natació Banyoles ha quedat segon d'un total de seixanta clubs només superat pel Club Escuela Piragüismo Aranjuez, un excel•lent final de temporada on es demostra el bon estat de forma dels palistes banyolins.

Acte de reconeixement

Durant el matí d'avui també s'ha dut a terme un homenatge al K4 Juvenil format pel Banyolí Albert Martí juntament amb Pelayo Roza, Kike Adan i Pedro González. Els quatre esportistes han rebut un trofeu a mans d'Àngel Dutras, President del Club Natació Banyoles; Juan José Román, President de la Federació Espanyola de Piragüisme i Jordi Xargay, President del Consell Comarcal en reconeixement a la medalla de plata aconseguida en K4 1000 metres al Mundial de Canadà d'aquest mes d'agost i per l'or en la mateixa modalitat en el Campionat d'Europa del passat mes de juny a Polònia.

Podeu consultar els resultats de la segona jornada en el següent enllaç.