This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 27 de maig del 2013

Albert Martí s’assegura el bitllet a l’europeu de Poznan

Ahir diumenge, el juvenil Albert Martí va aconseguir el bitllet per als Campionats d’Europa amb una victòria contundent a la final del selectiu disputat diumenge al pantà de Trasona. Martí, que ja s’havia imposat a les semifinals, va arribar a la final com un dels principals favorits i no va decebre, ja que va creuar la línia d’arribada amb 3’39” i traient mig bot a la resta de finalistes.
El Club també presentava dos palistes més amb possibilitats de classificar-se pel campionat continental: Lluís Darné i Pol Busquets. Darné va aconseguir classificar-se per la final A, però en la regata definitiva va acabar 9è, mentre que Busquets va finalitzar 7è a la semifinal. Tots dos són encara palistes de primer any, així que l’any que ve tindran opcions per disputar un gran campionat en la categoria juvenil.
El campionat d’Europa se celebrarà a Poznan (Polònia) a mitjans de juny.

Medalles històriques en noies

El dia anterior, Trasona també havia acollit la Copa d’Espanya de joves promeses en categoria cadet, on el club també va destacar en resultats gràcies a les dues medalles aconseguides en noies.
La cadet de primer any Laia Pèlachs va imposar-se amb comoditat amb un temps de 4’34”401, millorant el seu temps de les semifinals en tres segons i amb més de sis segons respecte la segona classificada, Clara Sieiro del Pontevedra.
A més a més, el K4 femení format per Pèlachs, Mar Duran, Cèlia Castro i Carla Martínez va acabar segon en la final baixant dels 4 minuts (3’58”790) i enduent-se una plata històrica pel club, ja que feia més de 15 anys que no s’aconseguia una medalla en un K4 femení cadet.
També cal destacar el resultats d’altres bots d’equip. En K2, els bot de Pere Serrat i Arià Compte va classificar-se per la final, on van ser vuitens (3’46”368). L’altre K2 format per Pol Barrachina i Esteve Arbeloa va acabar 2n a la final B (3’49”737). En noies, la Cèlia Castro i la Mar Duran van ser terceres a la final B amb 4’28”940. El K4 fomat per Serra, Barrachina, Arbeloa, Mikel Timm va ser 1r a la final B (3’33”431).
En k1 nois, el millor classificat va ser en Pere Serrat, que en Cadet A va ser tercer a la final B (4’01”414), mentre que Arià Compte va arribar 8è a la mateixa regata (4’05”370). En Cadet B, Marc Serra va classificar-se per la final C on va ser 6è (4’22”395).
En la classificació per clubs, tot i desplaçar amb tan sols 11 palistes, el fantàstic rendiment i les diferents finals A que es van aconseguir van fer pujar el club fins la 5a posició amb 200 punts, per davant d’altres clubs amb més participants com el Pontevedra.

Redacció: CN Banyoles