This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dimecres, 17 d’abril del 2013

3 medalles pels juvenils a la Copa d’Espanya de 1000 metres

Aquest passat cap de setmana es va disputar la Copa d’Espanya de 1000 metres al pantà de Verducido (Galícia). El Club hi presentava tan sols 6 palistes, tot ells en categoria juvenil, però el seu rendiment va ser espectacular aconseguint un total de tres medalles i una quarta posició.

Dues de les medalles es van aconseguir en K2. El Club hi presentava tres embarcacions i finalment dues van aconseguir classificar-se per la final A. Ja en la regata definitiva, els juvenils de 2n any Albert Martí i Altair Chinchilla van ser segons (3’46”446) per davant dels juvenils de primer any Pol Busquets i Lluís Darné (3’49”702) que van aconseguir el bronze en un ajustadíssim esprint. A la final B, Pau Tubert i David Puig van acabar tercers (40’01”017).

La tercera medalla es va obtenir en K4 on es va disputar final directa. Els banyolins van acabar tercers amb un temps de 3’40”552 per darrere del Club Piragüismoe Escuela de Aranjuez i el Club Nàutico Sevilla. L’embarcació estava formada per Davi Puig, Pau Tubert i Altair i Ofir Chinchilla.

En K1 va ser la única prova on es va participar que es va quedar sense medalla. Tot i això, no va acabar lluny, ja que Albert Martí va finalitzar en una meritòria quarta posició (4’18”411), per darrere del vencedor Pedro Vàzquez del Rapidos amb 4’11”214. A més, Lluís Darné es va imposar a la Final B (4’30”891) i Pol Busquets va ser tercer (4’34”371).