This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dissabte, 2 de març del 2013

El Club Natació Banyoles es proclama de nou campió de Catalunya d’Hivern de piragüisme

Aquest matí el Club ha viscut un nou Campionat de Catalunya de piragüisme d’hivern, la primera gran prova de la temporada. Uns 250 palistes provinents de 8 clubs s’han concentrat a les aigües de l’estany per remar els 5 quilòmetres del recorregut i mesurar les seves forces de cara als Campionats d’Espanya d’aquí dues setmanes.
Els palistes banyolins han estat a l’altura aconseguint un total de 4 títols de campió de Catalunya, i 6 posicions més de podi. Dels 5 títols, 3 han estat en la categoria absoluta sènior, gràcies a les victòries d’Albert Corominas (K1 home), Aurora Figueras (K1 dona) i Enric Sànchez (C1 sènior). Els altres dos títols han estat pels juvenils Pol Busquets, en K1, i Youseff El-Attar, en C1.

A més de les 5 medalles, d’or també s’han aconseguit 6 medalles més. Sergi Reverter ha secundat a Corominas al podi amb una plata, igual que Carla Surina en K1 dona. En categoria juvenil, darrera Busquets han arribat dos palistes més banyolins: Altair Chinchilla i Albert Martí, que aquest any està concentrat al Centre d’Alt Rendiment d’Astúries amb altres palistes juvenils.

Quant a les medalles pels canoistes, Climent Palmada ha estat segon en C1 juvenil I Sebastià Suàrez, ha aconseguit un bronze en C1 sènior. Prop del podi també s’han quedat Cèlia Castro, 4a cadet i Jofre Grabuleda, també 4t en C1 cadet. Arià Compte ha estat 6è en K1 cadet.

En la classificació per clubs, el Club Natació Banyoles també s’ha imposat amb un total de 583 punts, per davant del Sícoris de Lleida (440 punts) i el Club Piragüisme Castelldefels (333 punts).

 1a prova Programa 2020

A més del Campionat de Catalunya, també s’ha disputat la primera prova del Programa 2020 en les categories inferiors. Els més petits han disputat tres sortides diferents i els banyolins han tornat a ser protagonistes, aconseguint també vàries posicions de podi i la primera posició per clubs, per davant del Sícoris i el Xino Xano.
En aleví, s’han aconseguit dos primers llos amb Lluc Serramitjana (C1) i Adriana Güell i una segona i tercera posició per Duna Duran i Martha Timm. El millor noi ha estat en Víctor Molero, 7è.

En infantil, Lluc Berrachina ha estat el guanyador de la tercera sortida, amb 15’00” i Jan Casals ha acabat tercer. Emma Serramitjana també ha estat 3a en la mateixa categoria, mentre que Jaume Plana ha acabat 2n en C1. En infantil B, David Darné ha acabat 1r amb 16’41”.

Pel que fa als més petits, els benjamins, el Club ha presentat tot el seu planter de futures promeses amb més de 10 palistes. Laura Vilanova ha acabat 1a en noies i Adrià Pèlachs ha estat 4t.

Consulta la galería fotogràfica de la jornada.