This web page is not updated anymore. To stay informed about our news visit our social media (Facebook, Twitter and Instagram) or CN Banyoles web page (www.cnbanyoles.cat)

Pròxima Competició:

dilluns, 18 de març del 2013

Albert Martí, subcampió d’Espanya juvenil

Gran cap de setmana pels palistes banyolins a Sevilla, on s’hi disputava el Campionat d’Espanya d’Hivern. Com cada any, Sevilla ha acollit la primera prova important on s’hi reuneixen els millors palistes de l’estat en totes les categories per disputar primer un selectiu sobre 2000 metres, per després jugar-se les medalles als 5km de la final.

El club hi ha participat amb un equip reduït de 12 palistes que han tingut una molt bona actuació. El millor classificar ha estat Albert Martí que ha estat segon i medalla de plata en la categoria juvenil, arribant a l’esprint amb el primer classificat. Martí, que aquest any està concentrat a Astúries amb els millors palistes juvenils, suma així una segona medalla al seu palmarès aquesta temporada, després del bronze aconseguit fa dues setmanes al Campionat de Catalunya.

En la mateixa prova, cal destacar la 10a posició de Lluís Darné també concentrat a Astúries, i la 13a de Pol Busquets, que encara estan a primer any en la categoria. Altair Chinchilla ha estat 19è i David Puig no ha pogut finalitzar la prova en trencar-se-li el timó a mitja regata.

En la categoria sènior, Aurora Figueras ha acabat 10a en categoria sub’23 (23’34”) i 15a en la categoria absoluta. En homes, l’Albert Corominas, ha acabat en una meritòria 12a posició (20’38”), per davant d’històrics com Jorge Alonso o Manuel Busto.

En la resta de categories, cal destacar la 6a posició de la cadet B Laia Pèlachs que aquest any debutava en la categoria i que arribava amb una lesió al braç. Tot i merma física, Pèlachs ha demostrat el seu caràcter competitiu per acabar 18a en la general i 6a de la seva edat. En nois, el millor classificat ha estat Arià Compte, 12è en Cadet A. Pere Serrat ha estat 23è (cadet A) i Marc Serra, 22è en cadet B. En veterans, Joan Carles Vidal ha acabat 33è en la categoria 40-45 amb un temps de 24’20”.

El Club Natació Banyoles tanca així un dels millors campionats dels últims anys, amb 1 medalla, 3 posicions més dins el Top10 i 4 top 20. La propera competició serà la Copa Catalana de pista que es disputarà a Banyoles el 6 d’abril.